Адвокати ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" - учасники міжнародної конференції "Європа і глобалізація конкуренції"

03/07/2008

30 червня - 1 липня 2008 року, Берлін (Німеччина). Марія Ніжнік і Анна Бабич, старші юристи практики антимонопольного та конкурентного права ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", взяли участь у міжнародній конференції "Європа і глобалізація конкуренції". Конференція організована за підтримки Європейського Регіонального Форуму Міжнародної Асоціації Юристів та асоціації Картельрехт (Studienvereinigung Kartellrecht E.V.).

У роботі конференції взяли участь юристи-практики в сфері антимонопольного і конкурентного права (як представники провідних юридичних фірм, так і корпоративні юристи великих міжнародних компаній) більше ніж з 20 країн світу, а також представники антимонопольних органів різних юрисдикцій та Єврокомісії.

Увага делегатів була зосереджена навколо актуальних питань у сфері картельних угод (cartel settlements), розгляду приватних спорів з питань порушень конкурентного законодавства (private antitrust litigation), надання дозволів антимонопольними органами на M&A угоди під умовою (merger remedies). До уваги були представлені деякі проблемні аспекти домінуючого положення компаній на ринку, а також питання розвитку конкурентного законодавства в Індії, Китаї та Росії.

Як відзначили адвокати ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", участь юридичних радників у таких заходах сприяє обговоренню актуальних проблем у сфері конкурентного права та ефективній співпраці з метою встановлення партнерських відносин з професіоналами в цій галузі з інших країн.