Наталя Микольська, адвокат ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", прокоментувала основні міфи українських ЗМІ щодо вступу України до СОТ

15/04/2008

8 квітня 2008 року в прес-центрі "ЛігаБізнесІнформ" (м. Київ) відбулось чергове засідання "Юридичного прес-клубу" на тему "Правові аспекти вступу України в СОТ". ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" виступила партнером даного заходу разом з АК Arzinger & Partners.

Наталя Микольська, адвокат ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", виступила на засіданні юридичного прес-клубу з доповіддю на тему "СОТ та вступ України до СОТ: міфи та реальності (правові аспекти)". Пані Микольська проаналізувала публікації в провідних українських ЗМІ за 2008 рік, визначила перелік кількох найпоширеніших міфів стосовно перспектив і ризиків, пов'язаних зі вступом України в СОТ, та прокоментувала їх з юридичної точки зору.

На засіданні "Юридичного прес-клубу" також були присутні представники Міністерства економіки України, провідні юристи та спеціалісти з міжнародного права. Вони прокоментували першочергові завдання щодо підготовки вступу України до СОТ, а також їх юридичні аспекти.

Юридичний прес-клуб був створений з метою забезпечення журналістів актуальною правовою інформацією, надання експертної оцінку найбільш значущим суспільним та політичним подіям в Україні.