Керівник практики нерухомості ВКП О. Хоменко - учасник міжнародної конференції "Інвестиції в нерухомість України"

27/06/2008

26-27 червня 2008 року, Київ (Україна). Олександр Хоменко, партнер і керівник практики нерухомості ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", взяв участь у міжнародній конференції "Інвестиції в нерухомість України", організованній Інститутом Адама Сміта (Лондон).

Захід, що проходив в готелі "Прем'єр Палац", зібрав професіоналів ринку нерухомості всіх напрямків - від власників земельних ділянок, інвесторів і забудовників до представників держструктур і фахівців з юридичного супроводу проектів будівництва.

У центрі уваги делегатів були актуальні питання страхування інвестицій у нерухомість, залучення іноземного капіталу, схем інвестиційних договорів, сегментації ринку нерухомості та інші цікаві для українського юридичного співтовариства в сфері нерухомості напрямки.

Як сказав Олександр Хоменко, неодноразово відзначений як один із кращих практикуючих юристів України в сферах нерухомості, будівництва, земельного права українськими і міжнародними виданнями, проведення таких заходів сприяє ефективному співробітництву і формуванню стійких взаємин між всіма гравцями ринку нерухомості.