«Василь Кісіль і Партнери» сприятимуть розвитку сертифікатної програми «Кримінальна юстиція» на Факультеті правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська Академія»

21/05/2018

21 травня 2018 р. відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» і факультетом правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська Академія» (НаУКМА), з розвитку програми «Кримінальна юстиція» у рамках підготовки магістрів-правників.

Віталій Касько, партнер та керівник практики кримінального права ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» та Денис Азаров, декан Факультету правничих наук НАУКМА домовилися про об’єднання зусиль задля фахової підготовки правників за кращими європейськими стандартами і, зокрема, вдосконалення знань студентів у сфері кримінальної юстиції, змістовне наповнення та викладання окремих курсів, а також створення умов для здобуття студентами ефективних практичних навичок.

«Юридичний ринок відчуває дефіцит висококваліфікованих і головне - ціннісно орієнтованих кадрів у практиці кримінального права. Вважаю, що для випускника вишу-майбутнього правника вкрай важливо отримати як якісні теоретичні знання, так і практичні навички. Саме тому в рамках програми «Кримінальна юстиція» ми плануємо поєднати насичений теоретичний блок із організацією практики і стажування. Впевнений, що завдяки реалізації програми буде створено нові можливості для формування у студентів Києво-Могилянської академії поглиблених компетентностей в сфері захисту прав людини у кримінальному процесі», - зазначив Віталій Касько.