«Василь Кісіль і Партнери» представили інтереси «Сумітек Україна» у спорі про стягнення заборгованості

31/08/2017

Юристи «Василь Кісіль і Партнери» успішно представили інтереси «Сумітек Україна» у судовому спорі щодо стягнення заборгованості за надані послуги з ремонту та обслуговування техніки.

Суди першої та апеляційної інстанції визнали обґрунтованими вимоги компанії «Сумітек Україна» щодо сплати вартості послуг та стягнули із замовника заборгованість разом із штрафними санкціями.

Оскільки боржник та частина його майна знаходяться на території проведення антитерористичної операції на сході України, це потребувало вжиття додаткових заходів як від суду, так і від позивача, для належного повідомлення відповідача про подання позову, призначення судових засідань та про прийняті судові рішення. Юристам «Василь Кісіль і Партнери» вдалося забезпечити розгляд справи у встановлені законодавством строки та отримати позитивне рішення про стягнення з відповідача заборгованості та штрафних санкцій.

Інтереси клієнта у судовій справі представляли партнер Олександр Бородкін та старший юрист Юрій Колос.

Компанія «Сумітек Україна» є провідним дистриб’ютором обладнання та постачальником комплексних рішень для бізнесу в гірничорудній промисловості, видобуванні корисних копалин, будівництві та складській логістиці. Компанія працює на ринку України з 2003 року, та належить до групи Сумітомо Корпорейшн (Токіо, Японія), однієї з найбільших торгових корпорацій світу.