ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" консультувала DUPD щодо придбання котеджного проекту у Global Solutions

18/04/2008

На початку квітня 2008 р. фонд інвестицій в українську нерухомість Dragon-Ukraіnіan Propertіes & Development Plc. (DUPD) офіційно оголосив про придбання у київської компанії Global Solutіons проекту будівництва високоякісного котеджного містечка в с. Віта-Поштова в 9 км від Києва. Вартість угоди становить $ 14 млн. Загальна площа ділянки під забудову становить 31,9 га, з яких DUPD одержує 16,2 га землі в повну власність і 15,7 га землі в оренду на 49 років.

Фонд інвестицій в українську нерухомість Dragon-Ukraіnіan Propertіes & Development Plc (DUPD, острів Мен) котирується на Альтернативній площадці Лондонської фондової біржі (AІМ LSE) і перебуває в управлінні у Dragon Capіtal Partners Lіmіted (DCP).

ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" діяла як юридичний радник DUPD з усіх питань юридичного аудиту (due dіlіgence) проекту. Юристи фірми здійснили юридичний аналіз стосовно юридичної особи - власника проекту, земельних прав власності й оренди на відповідні частини проекту, стадії проектування й проектної документації й т.д.; дали оцінку обтяжень, обмежень і заборон, які можуть негативно вплинути на угоду, а також здійснили повний аналіз ризиків у запропонованій схемі транзакції.

Юридичний супровід проекту від ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" здійснювали партнер фірми Олег Альошин, старший юрист Олександр Бородкін і юристи Анна Сісецька і Володимир Ігонін.