АО "ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" супроводжувала угоду з продажу одного з найбільших торговельно-розважальних центрів в м. Києві

18/04/2008

ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" виступила юридичним радником інвесторів з питань продажу Торговельно-розважального центру "Аладдін", одного з найбільших торговельно-розважальних закладів в м. Києві, європейському фонду прямих інвестицій Meyer Bergman. Завершення трансакції відбулося 9 квітня 2008 р.

Торгово-розважальний центр "Аладдін" розташований на лівому березі м. Києва по вул. Гришка біля станції метро "Позняки". Сукупний розмір площі, що здається в оренду, становить приблизно 16,5 тис. м2. Основні орендатори - підприємства роздрібної торгівлі, громадського харчування та сфери розваг (кінотеатр мережі "Лінія Кіно", льодовий каток, скелелазна стінка).

Юристи ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" діяли в інтересах продавців та забезпечили повний юридичний супровід трансакції, включаючи планування та структурування трансакції, консультування з пов'язаних податкових питань та питань інвестування, обмежений передпродажний юридичний аудит, рекомендації з мінімізації пов'язаних з трансакцією ризиків, підготовка та переговори щодо договірної документації, завершення трансакції, а також супроводження дій на стадії після завершення.

ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" також представляли інтереси покупця з питань отримання дозволу на концентрацію щодо трансакції в Антимонопольному комітеті України.

Юридичний супровід трансакції здійснювався командою фірми "Василь Кісіль і Партнери" в складі старшого юриста Анни Бабич та юриста Сергія Савчука під керівництвом партнера Дениса Лисенка, який очолює корпоративну практику та практику злиттів та поглинань фірми.