«Василь Кісіль і Партнери» успішно представили інтереси компанії «Інтермоде ЮК» у спорі з підрядником щодо стягнення заборгованості за виконані будівельні роботи

05/02/2018

Юристи «Василь Кісіль і Партнери» успішно представили інтереси міжнародної компанії «Інтермоде ЮК», яка спеціалізується на продажі взуття та аксесуарів, у спорі з підрядником щодо стягнення заборгованості за договором підряду.

За договором підрядник зобов’язався виконати будівельні та оздоблювані роботи у мультибрендовому магазині взуття згідно міжнародних стандартів компанії «Інтермоде ЮК», які суворо регулюються брендом та мають чітко втілюватися згідно з бренд-буком Super Step. Вважаючи, що замовник неповністю оплатив виконані роботи, підрядник звернувся із позовом до суду про стягнення заборгованості.

Суди всіх трьох інстанцій дійшли висновку про необґрунтованість позову, оскільки будівельні та оздоблювані роботи були виконані неякісно, з відхиленнями від проекту, з порушеннями будівельних норм та прийнятої на міжнародному рівні стилістики бренду, а кінцева вартість виконаних робіт перевищувала погоджену сторонами ціну договору. Окрім того, суди встановили, що підрядник так і не усунув недоліки ремонтних робіт, незважаючи на численні вимоги замовника.

Інтереси компанії «Інтермоде ЮК» у суді представляли партнер Олег Качмар, старший юрист Юрій Колос та юрист Олександра Бортман.