"Василь Кісіль і Партнери" консультують щодо створення спільного девелоперського проекту групами компаній Аладдін (Україна) та Immo Industry (Бельгія)

08/07/2008

ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" виступила юридичним радником групи компаній Аладдін (Україна), однієї з найбільш успішних девелоперських груп на ринку комерційної нерухомості України, з питань створення трьох спільних підприємств з групою Immo Industry (Бельгія), провідним європейським девелопером високоякісної комерційної нерухомості. Метою вказаного спільного девелоперського проекту є будівництво та подальше здавання в оренду логістичних центрів в Україні, що спроектовані та побудовані відповідно до потреб замовника.

Завершення трансакцій щодо створення спільного девелоперського проекту відбулося 2 липня 2008 р.

Юристи ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" забезпечили повний юридичний супровід трансакцій, що включали розробку корпоративної структури спільного бізнесу, консультування з інвестиційних та інших пов'язаних з трансакціями питань, підготовку, проведення переговорів та укладення договірної документації, а також супровід виконання договірних положень на стадії після закриття угод.

ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" надала консультації з розробки структури відносин щодо оренди та будівництва логістичного проекту в Броварському районі Київської області з майбутніми орендарями - компаніями Adidas, всесвітньо відомим виробником товарів для спорту і дозвілля, та Nokian Tyres, найбільшим виробником шин в країнах Північної Європи. Команда забезпечила підготовку, проведення переговорів та укладення попередніх договорів оренди та угод про розробку проектів з вказаними орендарями.

Юридичний супровід трансакцій забезпечили старший юрист Анна Бабич, провідний юрист Анна Сісецька, юристи Сергій Савчук та Павло Логінов під загальним керівництвом партнера Дениса Лисенка, який очолює корпоративну практику та практику злиттів та поглинань фірми.