"Василь Кісіль і Партнери" консультують ГДІП з питань будівництва готельно-житлового комплексу "Дипломат" на вул. Гоголівській, 44-46 в м. Києві

29/05/2008

Генеральна дирекція Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв (ГДІП) завершує процес підписання пакету документів щодо залучення девелопера та створення фонду фінансування будівництва (ФФБ) при будівництві готельно-житлового комплексу "Дипломат" на вул. Гоголівській, 44-46 в Шевченківському районі м. Києва. Головним партнером будівництва обрано ТОВ "Данфорт" - підрозділ відомої української девелопментської групи. Управителем ФФБ та основним фінансовим партнером проекту є ВАТ "ВіЕйБі Банк". За результатами багатостороннього співробітництва ГДІП отримає окремо виділений як об'єкт права власності вбудований у комплекс тризірковий готель, загальною площею близько 1061 м2.

ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" виступають єдиними зовнішніми юридичними консультантами по проекту і представляють інтереси ГДІП щодо усіх питань структурування відносин співробітництва і передачі функцій замовника будівництва комплексу та залучення фінансування і попередніх продаж офісних і житлових приміщень і паркінгу на умовах ФФБ.

Супроводжуючи проект, адвокати ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" розробили проект договору про будівництво готельно-житлового комплексу "Дипломат" і провели переговори з девелопером щодо узгодження його умов; розробили проект тристороннього договору про спорудження за участю девелопера і управителя ФФБ і провели переговори з усіма сторонами щодо збалансування їх інтересів, а також брали участь у розробці та погодженні інших документів, що стосуються реалізації проекту та створення ФФБ і функціонування схеми співпраці сторін.

Юридичний супровід проекту зі сторони ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" здійснював старший юрист практики нерухомості Олександр Бородкін під загальним керівництвом партнера фірми Олександра Хоменко.