"Василь Кісіль і Партнери" надали аналітичні коментарі GamblingCompliance.com щодо регулювання гральної індустрії в Україні

04/07/2008

Зважаючи на значний досвід в сфері правового регулювання гральної індустрії, старший юрист Наталя Микольська і юрист Павло Білоусов, ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", були запрошені міжнародним інформаційним порталом GamblingCompliance.com надати аналітичні коментарі щодо правового регулювання грального бізнесу в Україні.

GamblingCompliance.com (Лондон, Великобританія) є одним із лідерів світового ринку з надання правової та регулятивної інформації представникам гральної індустрії. Клієнтами фірми є провідні оператори грального бізнесу, юридичні фірми, регуляторні органи, фінансові установи тощо. Аналітики GamblingCompliance.com готують щорічні огляди та коментарі по гральному бізнесу в різних країнах світу для різних юрисдикцій.

В цьому році компанія GamblingCompliance.com підготувала загальний огляд грального бізнесу в Україні, що відображає ситуацію з процесів регулювання даної індустрії в країні. Актуальність цього огляду обумовлена рядом правових ініціатив щодо заборони, встановлення гральних зон та врегулювання, які були представлені на розгляд в українському парламенті наприкінці 2007. Юристи ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" Наталя Микольська і Павло Бєлоусов надали свої аналітичні коментарі правовим аспектам, висвітлених в даному огляді.