Керівник судової практики "Василь Кісіль і Партнери" Олексій Філатов отримує нагороду в новій номінації Юридичної премії 2008 – «Юридична фірма року в судовій практиці»

01/06/2008

30 травня 2008 р., в м. Києві, в готелі Hyatt Regency Kyiv на церемонії нагородження кращих юристів України ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" була визнана переможцем в номінаціях: "Юридична фірма року", "Кращий судовий юрист" та "Юридична фірма року в судовій практиці".

Церемонія визначення переможців Юридичної премії проходить в Україні з 2007 року. Другий рік поспіль ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" утримує лідерство в найпрестижнішій із номінацій - "Юридична фірма року". Як і в минулому році, фірма не мала собі рівних в номінації "Кращий судовий юрист" - ним було визнано Вадима Беляневича. Крім того, компанія "Василь Кісіль і Партнери" перемогла і в новій номінації - "Юридична фірма року в судовій практиці".

Отримуючи нагороду в номінації "Юридична фірма року в судовій практиці", партнер ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", керівник судової практики, Олексій Філатов відзначив: "Нам дуже приємно і почесно отримати цю нагороду. Це заслуга всієї судової команди "Василь Кісіль і Партнери" - не лише таких відомих адвокатів як Олег Макаров і Вадим Беляневич, але й Оксани Войнаровської, Андрія Стельмащука, Ярослава Теклюка та інших молодших колег".

У церемонії нагородження, організатором якої виступила газета "Юридическая практика", взяли участь кращі юристи країни, топ-менеджери провідних компаній, а також представники профільних ЗМІ.