Адвокат ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Наталія Доценко-Білоус – автор семінару «Земельні стратегії: придбання та забудова земельних ділянок»

29/07/2008

24 липня 2008 року, в Києві за підтримки компанії Бізнес Гарант відбувся авторський семінар адвоката ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Наталії Доценко-Білоус на тему «Земельні стратегії: придбання та забудова земельних ділянок», побудований на аналізі судової практики.

Наталя є відомим та авторитетним юристом у сфері нерухомості в Україні, має надзвичайний практичний досвід роботи в питаннях фінансування будівництва, земельного права та оподаткування, а також є сертифікованим спеціалістом з управління активами та торгівлі цінними паперами.

На семінарі були вперше продемонстровані особливості використання інститутів спільного інвестування в операціях із земельними ділянками, а також правові підходи до забудови земельних ділянок сільськогосподарського призначення, оздоровчого, природно-заповідного та лісогосподарського призначення. Автором була систематизована існуюча практика операцій з земельними ділянками особистого сільського господарства, наділеного з паю, та землями сільськогосподарського товарного виробництва.

В семінарі пані Доценко-Білоус взяли участь експерти ринку нерухомості з різних напрямків даної сфери – від власників земельних ділянок, інвесторів, фінансистів та забудовників до представників держструктур, нотаріусів і спеціалістів з юридичного супроводу проектів будівництва.