ТОВ "Панорама Груп" за підтримки юридичного радника ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" отримує кредитну лінію від ЄБРР на суму 139 мільйонів доларів США для фінансування будівництва торговельних центрів в Києві, Кривому Розі і Сімферополі

28/03/2008

27 березня 2008 року три українських дочірніх компанії ТОВ "Панорама Груп", холдингової компанії української девелоперської групи з іноземними інвестиціями, підписали кредитний договір з ЕБРР про отримання кредитної лінії в сумі 139 мільйонів доларів США для фінансування будівництва трьох торговельних центрів в Києві, Кривому Розі та Сімферополі.

Кредитна лінія буде надана ЗАТ "Укрпангруп", ЗАТ "Грандінвест" та ЗАТ "Лівобережжяінвест" (що діють як спів - позичальники) двома траншами, перший з яких буде синдикований за участю Інвестиційного фонду "Коордиант Капітал" та Ерсте Банку.

Юридична фірма "Василь Кісіль і Партнери" виступила одноосібним юридичним радником ТОВ "Панорама Груп" та її дочірніх компаній. Зокрема, ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" прийняла участь в плануванні та структуризації трансакції з залучення проектного фінансування, підготовці та погодженні договірної документації (кредитного договору, різноманітних забезпечувальних та проектних договорів), а також консультувала з питань виконання умов, що передують отриманню кредиту та подальшому виконанню сторонами зобов?язань, передбачених документами трансакції.

Над супроводом трансакції працювала команда фірми "Василь Кісіль і Партнери" у складі юристів Юлії Кирпи та Оксани Франко під керівництвом партнера Дениса Лисенка.