Престижний рейтинг юридичних фірм Chambers Europe 2008 вважає Олекія Філатова перспективним лідером судової практики в Україні

20/05/2008

Chambers Europe надає рейтингову оцінку та рекомендації юридичним компаніям Європи, аналізуючи їх потенціал правових знань, професійну компетентність, обізнаність в комерційних питаннях, старанність і виконання зобов'язань перед клієнтами на національному та регіональному рівні.

В цьому році дослідження показало, що ЮФ «Василь Кісіль и Партнери» залишається однією з найсильніших в країні з вирішення корпоративних спорів. Більшість респондентів відмічають, що команда на чолі з партнером ВКП Олексієм Філатовим «неймовірно швидко реагує і діє, на диво наполеглива і завзята, а також практична» і те, що фірма продовжує й надалі користуватися «блискучою репутацією».

Пан Філатов, молодий юрист та професіонал у сфері судової практики, згідно дослідження, визнається клієнтами кращим за його «проактивний підхід:здатність планувати і моделювати ситуацію, заздалегідь оцінювати її майбутні перспективи», а також за те, що «він глибоко аналізую деталі кожної справи».