«Василь Кісіль і Партнери» виступили юридичним радником провідного світового розробника CRM-систем

05/10/2017

«Василь Кісіль і Партнери» виступили юридичним радником провідного світового розробника CRM-систем в процесі виділення його інтеграторського департаменту в окрему бізнес-структуру.

Юристи фірми забезпечили клієнту комплексну юридичну підтримку на всіх етапах трансакції, включаючи її структурування, підготовку та погодження договорів і трансакційних документів, аж до успішного завершення угоди.

За підсумками трансакції до складу засновників нової структури увійшла білоруська компанія SCGroup - один з лідерів IT-ринку СНД, великий системний інтегратор з двадцятирічним досвідом розробки і впровадження ПЗ для банків і фінансових організацій, та з командою понад 500 осіб.

Над проектом працювала команда в складі керівника проекту радника Володимира Ігоніна, партнера Олега Макарова і старшого юриста Марти Щавурської.

Наш клієнт - розробник CRM системи для управління бізнес-процесами маркетингу, продажів, сервісу, а також внутрішніми процесами компанії. Сьогодні офіси компанії функціонують у Москві, Києві, Бостоні, Лондоні, Алмати, Мельбурні та Сінгапурі, а партнерська мережа нараховує 400 компаній в 35 країнах світу.