Директор з розвитку бізнесу ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Олександр Чапко – учасник сесії UAPR-Академії «PR про інвестиції»

29/07/2008

26 липня 2008 року в НУКМА відбулась чергова сесія UAPR-Академії. Учасниками сесії виступили відомі фахівці в сфері PR: Марина Стародубська, віце-президент UAPR, Олександр Чапко, директор з розвитку бізнесу «Василь Кісіль і Партнери» та Ганна Горбенко, керуючий партнер «Avant Capital».

В інтерактивній сесії взяли участь представники «KADE Group», «Центр Фінансових рішень», «СЕНТРАВІС ПРОДАКШН ЮКРЕЙН», «АРТА Капітал», «Юпрас Капітал», «ТСК Груп», «KEY Communications», «Nords PR Ukraine» та інших компаній.

Розпочала сесію пані Стародубська з розкриття поняття « Іnvestor Relations» - навіщо потрібен ІR компанії. Детально Марина розповіла про відмінності ІR і РR в аудиторіях, цілях сегментації та вимірюванні ефективності та окреслила особливості комунікацій для залучення інвестицій private equity.

Олександр Чапко зупинився на практиці ІR з точки зору інвестиційної компанії. Розповів учасникам про особливості інвестиційного бізнесу, специфіку складання ІR стратегії, окреслив основні напрямки та задачі ІR.

Завершила сесію Ганна Горбенко доповіддю про основи глобальних фінансових ринків, Іnvestor Relations & Financial PR. Ганна розповіла про цілі та інструменти ІR, навела практичні поради щодо комунікації зі ЗМІ та інвесторами тощо.