Олег Макаров, керуючий партнер ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" ввійшов до числа кращих керівників компаній України

23/03/2008

20 березня 2008 року у київському концерт-холі "Фрідом" відбулася церемонія нагородження переможців щорічного рейтингу "ТОП-100. Кращі топ-менеджери". Олег Макаров, керуючий партнер ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" ввішов до трійки кращих керівників юридичних компаній України.

Рейтинг "ТОП-100. Кращі топ-менеджери" щорічно проводиться видавництвом "Економіка". Мета даного дослідження - показати особистісну роль керівників у розвитку компаній. Результати рейтингу базуються на анкетуванні топ-менеджерів найбільших підприємств країни, які оцінюють різні стилі управління, висловлюють свою думку щодо використання нових підходів, дають незалежну оцінку рівню управління компаніями в різних секторах економіки.

Вперше в історії проведення даного дослідження в список домінантів на звання кращих за результатами 2007 року були включені керівники юридичних фірм. Серед топ-менеджерів цієї галузі - керуючий партнер ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" - Олег Макаров.

Окрім успішності пана Макарова респонденти відмічали його репутацію, професійні досягнення, стратегічне та аналітичне мислення, ефективну кадрову та соціальну політику в розвитку окремих напрямків бізнесу та компанії в цілому.