Старший юрист АО «ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Олександр Бородкін виступив на міжнародній конференції "Інтернаціоналізація компаній: орієнтири співробітництва в податковій і юридичній сфері" в Італії

20/10/2008

17-18 жовтня 2008 р. у м. Гардоне Рив'єра (озеро Гарда, Італія) відбулася міжнародна конференція "Інтернаціоналізація компаній: орієнтири співробітництва в податковій і юридичній сфері". Конференцію відвідали близько 350 учасників - представників італійського і європейського бізнесу, фінансові та юридичні консультанти.

Цього року на конференції в центрі уваги були Китай та Україна, як одні з найперспективніших ринків для італійських інвесторів. З української сторони були запрошені представники Міністерства економіки України, Європейської бізнес асоціації (EBA) і АО "ЮФ "Василь Кісіль і Партнери".

Старший юрист Олександр Бородкін виступив з доповіддю "Іноземні інвестиції в землю і сільськогосподарський сектор в Україні" і розповів про можливості виходу іноземних інвесторів на український ринок, особливостях регулювання земельних відносин в Україні, найпоширеніших способах структурування бізнесу в Україні, державній підтримці сільськогосподарського виробництва тощо. Доповідь юриста викликала великий інтерес серед багатьох іноземних інвесторів.

Участь ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» у конференції відбувалась в рамках співробітництва з ЕBA, провідною європейською організацією, що сприяє розвитку ділових зв'язків і міжнародних інвестицій, зокрема в Україні.