Василь Кисіль отримав міжнародну нагороду Market Maker in Ukraine

02/06/2017

1 червня 2017 року на урочистій церемонії, що відбулася в готелі InterContinental у Варшаві, Василь Іванович Кисіль, старший партнер ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", отримав нагороду «Market Maker in Ukraine», яка вручається найбільш досвідченим правникам за особливі досягнення і впливову роль у становленні ринку юридичних послуг в країні.

Market Maker Award заснована CEE Legal Matters — авторитетним інформаційним виданням про юристів та юридичні ринки Центральної та Східної Європи. Редакторами видання було проведено дослідження та визначено найвпливовіших юристів в кожній країні Центральної та Східної Європи.

Коментуючи цю подію, виконавчий редактор видання CEE Legal Matters Девід Стакі зазначив: «Ми маємо за велику честь зібрати разом найбільш впливових, загальновизнаних, високоповажних та надзвичайно талановитих правників з усієї Центральної та Східної Європи. Ці професіонали не лише спостерігали за розвитком їхніх ринків, а й значною мірою впливали на процес. В ході дослідження, проведеного у 22 країнах, ми виявили, що лауреати премії Market Makers отримали одностайне визнання колег завдяки їх успіху та репутації, професіоналізму, самовідданості та неухильному дотриманню найвищих стандартів адвокатської етики».

Василь Кисіль, отримуючи премію, сказав: «Вдячний редакції за таку почесну нагороду та зазначу, що Market Maker Award – це не моя персональна заслуга, а результат роботи команди «Василь Кісіль і Партнери». Цьогоріч нашій фірмі виповнюється 25 років. Ми створювали юридичну фірму разом зі студентами, і я пишаюся, що ті цінності, які ми заклали чверть століття тому, поділяють всі наші колеги і сьогодні. Свобода, лідерство, відповідальність, довіра – це ті принципи, які дозволяють нам впевнено дивитися у майбутнє».

З повним переліком всіх лауреатів премії Market Makers можна ознайомитися за посиланням.