"Василь Кісіль і Партнери" - головний партнер та спонсор Шостого Міжнародного дебатного турніру "Київська весна 2008"

05/05/2008

2-4 травня 2008 року в Університеті "Києво-Могилянська Академія" пройшов Шостий щорічний Міжнародний дебатний турнір "Київська весна 2008". Цьогорічний дебатний турнір проходив за підтримки юридичної фірми "Василь Кісіль і Партнери".

Цього року в дебатному турнірі взяли участь 52 студентські команди з 13 європейських країн. Переможці визначалися окремо серед команд-учасниць україномовної та англомовної ліг. Одним із суддів україномовних дебатів виступив Олександр Мамуня, адвокат ЮФ "Василь Кісіль і Партнери.

Міжнародний дебатний турнір "Київська весна 2008" традиційно проводиться за форматом Британських парламентських дебатів, в яких одна сторона аргументовано доводить певну тезу, а друга сторона їй опонує, створюючи політичний симулятор парламентських дискусій. Британський формат Парламентських дебатів є поширеним в усьому світі та використовується на таких міжнародних турнірах як Студентський чемпіонат світу (WUDC або "Worlds") та Студентський чемпіонат Європи (EUDC або "Euro"). Протягом змагань студенти отримали змогу обговорити найактуальніші для України й світу питання, включаючи реприватизацію, прямі іноземні інвестиції в національну економіку, обґрунтування змін в податковому законодавстві та Конституції тощо.

Одним із пріоритетних напрямків соціальної діяльності ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" є підтримка суспільних проектів, направлених на розбудову демократичного суспільства та сприяння розвитку молодих талантів.