Партнери "Василь Кісіль і Партнери" Олег Макаров і Денис Лисенко взяли участь у III Форумі юридичних фірм країн СНД, що відбувся 25 - 27 червня 2008 року в Санкт-Петербурзі (Росія)

03/07/2008

Цьогорічний Форум, який є одним з наймасштабніших зборів юристів країн пострадянського простору, вперше пройшов у Росії. Представники найбільших юридичних фірм СНД і міжнародного юридичного співтовариства зібралися для того, щоб у дружній атмосфері обмінятися досвідом і останніми новинами в сфері права й економіки своїх країн, а також вивчити можливості для спільної діяльності й довгострокового співробітництва.

У перший день Форуму керуючий партнер ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" Олег Макаров взяв участь у круглому столі, присвяченому питанням організації та управління юридичною практикою: відносинам між партнерами, просуванню на ринку, залученню молодих фахівців, підвищенню кваліфікації, виставлянню рахунків, використанню сучасних технологій, винагороді адвокатів, планам розвитку.

Ранкові сесії другого дня освітили загальну ситуацію та останні новини юридичної практики в країнах-учасницях, включаючи Україну. Денис Лисенко, який очолює корпоративну практику ВКП, виділив для себе пообідню сесію, яка торкнулася тематики корпоративних юристів і зовнішніх юридичних консультантів, де обговорювалися механізми спільної роботи юридичних консультантів різних юрисдикцій і презентувалися практичні приклади успішного співробітництва юридичних фірм.

В останній день форуму представники ВКП мали можливість обговорити актуальні для України в цілому і ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" зокрема питання взаємодії бізнесу з державою: співробітництво між приватним і державним секторами у формі державно-приватного партнерства, концесій та угод про розділ продукції.