Андрій Стельмащук обраний Президентом Асоціації правників України

05/06/2017

2 червня 2017 р. Правнича Асамблея Асоціації правників України обрала Андрія Стельмащука, керуючого партнера ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», Президентом Асоціації.

Андрій Стельмащук приєднався до команди ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» у 2003 р., з 2011 р. – партнер, з 2015 р. – керуючий партнер. Міжнародні та національні рейтингові видання Chambers Global, Chambers Europe, Legal 500, Ukrainian Law Firms рекомендують Андрія як провідного юриста у сфері вирішення спорів та оподаткування.

«За п’ятнадцять років розвитку Асоціація пройшла шлях від майданчика для спілкування однодумців - правників до активного учасника громадянського суспільства, голос якого лунає усе гучніше. Асоціацію важко назвати абсолютно монолітним утворенням, проте ми разом, бо точок дотику між нами більше, ніж каменів спотикання. Я переконаний, що ми й надалі будемо рости і розвиватися як спільнота, оскільки ми єднаємося, з-поміж іншого, довкола цінностей, які ми декларуємо і впроваджуємо у життя. На цьому шляху у нас ще чимало роботи і я вірю, що ми цей шлях пройдемо гідно. Як результат, ми станемо сильнішими, а протиріч поміж нас ставатиме усе менше», - висловив Андрій Стельмащук своє бачення майбутнього Асоціації.

Асоціація правників України (АПУ) – всеукраїнська громадська організація, яка об’єднує представників юридичної професії, діє в Україні з 2002 року. Мета АПУ – сприяти втіленню верховенства права, розбудові правової держави, розвитку юридичної професії. Президент є вищою посадовою особою Асоціації, обирається Правничою Асамблеєю терміном на 2 роки.