У травні 2009 р. ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» стає членом Асоціації «Надрокористувачі України»

23/06/2009

Асоціація «Надрокористувачі України» була створена у 2008 році. Засновниками Асоціації надрокористувачів України є ТОВ "Центральна газонафтова компанія" (м. Київ) та ЗАТ "Укрнадропромінвест" (м. Харків). На сьогоднішній день членами Асоціації «Надрокористувачі України» є 15 компаній, серед яких ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».

Першочерговими завданнями, які ставить перед собою Асоціація «Надрокористувачів України» є: розробка сучасної структурно-інтегрованої та уніфікованої законодавчої бази, насамперед єдиного Кодексу природних ресурсів України, реформування системи державного управління у сфері природних ресурсів, запровадження нового економічного механізму платежів і порядку передання у користування природних ресурсів, проведення структурної реформи та відділення функцій державного управління від господарської діяльності, здійснення технічного переозброєння і модернізації підприємств, забезпечення докорінної „інформатизації” сфери користування природними ресурсами тощо.

Враховуючи ситуацію, що склалася на сьогоднішній день у сфері користування надрами України, та гостру потребу у залученні науковців та спеціалістів-практиків, які б змогли подолати існуючі проблеми, створити цивілізовані умови для роботи галузі надрокористування, сприяти залученню у сферу користування природних ресурсів потужних вітчизняних і зарубіжних інвесторів та підвищити рівень економічної безпеки держави, ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» вирішила вступити до Асоціації «Надрокористувачі України» і тим самим привнести свій професійний внесок у розвиток галузі.

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» має значний досвід у наданні юридичних консультацій щодо всіх аспектів нафтовидобувної, газовидобувної та електроенергетичної промисловості. Фірма пропонує своїм клієнтам послуги комплексної юридичної підтримки у здійсненні операцій із енергетичними активами, розвідки та розробки родовищ корисних копалин, використання природних ресурсів, реалізації проектів у рамках Кіотського протоколу тощо. Юристи фірми забезпечують комплексний юридичний супровід таких операцій шляхом надання консультацій щодо пов'язаних із ними питань приватизації, фінансування, судових і позасудових засобів захисту інвестицій, а також дотримання законодавства про охорону довкілля.