Юристи «Василь Кісіль і Партнери» в черговий раз серед експертів GamblingCompliance.com з правового регулювання в Україні

03/07/2009

У травні 2009 р. у світлі кардинальних змін правового регулювання гральної індустрії в Україні старший юрист Наталя Микольська та юрист Павло Білоусов в черговий раз запрошені провідним міжнародним інформаційним порталом GamblingCompliance.com надати експертну думку та коментарі щодо змісту Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» та наслідків його введення в дію для представників грального бізнесу в Україні.

GamblingCompliance.com (Лондон, Великобританія) є одним із лідерів світового ринку з надання правової та регулятивної інформації представникам гральної індустрії. Клієнтами фірми є провідні оператори грального бізнесу, юридичні фірми, регуляторні органи та фінансові установи. Аналітики GamblingCompliance.com готують щорічні огляди та коментарі з грального бізнесу у різних країнах світу для різних юрисдикцій.

Нагадаємо, що GamblingCompliance.com вже визнавав Наталю Микольську та Павла Білоусова експертами у сфері правового регулювання грального бізнесу та лотерейної діяльності в Україні. Так, зокрема, Наталя Микольська та Павло Білоусов надали свої аналітичні коментарі з правових аспектів для Огляду грального бізнесу в Україні на 2008 р., який був підготовлений GamblingCompliance.com з метою висвітлення процесів регулювання та привабливості інвестиційного клімату даної індустрії в Україні.