Керівник судової практики ВКП Олексій Філатов приймає нагороду «Юридична фірма року у сфері судової практики»

09/06/2009

5 червня 2009 року юридична еліта України зібралася в готелі Hyatt Regency, Київ, для участі в грандіозній події року – церемонії вручення «Юридичної премії 2009 року», що організована виданням “Юридична практика”. Метою нагородження було визначити тих професіоналів юриспруденції (компаній і окремих осіб), які продемонстрували найвидатніші досягнення в різних сферах юридичної практики.

Вже другий рік поспіль судова практика ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» під керівництвом пана Філатова була визнана кращою в країні. У своєму традиційному врочистому зверненні пан Філатов назвав імена всіх своїх знаменитих колег і подякував їм за високу майстерність і повну відданість своїй справі. Ця перемога цілком закономірна, тому що лідерство ВКП у даній сфері юридичної практики залишається беззаперечним протягом останніх шістнадцяти років. Свою репутацію в судовій практиці фірма здобула завдяки успішному розв’язанню складних та потребуючих особливої майстерності спорів, а також професійним навичкам і інноваційним стратегічним рішенням у поєднанні з орієнтованим на результат і індивідуальний підходом до кожної справи.

Судовій практиці ВКП, як юридичному консультанту, віддають перевагу всесвітньо відомі компанії із самих різних секторів економіки, включаючи всесвітньо відомі компанії із самих різних секторів економіки: авіації, банківської справи, індустрії розваг, медіа, нерухомості, природніх ресурсів, страхування, будівництва, телекомунікацій, транспорту, фармацевтики, фінансів, хімічної індустрії, енергетики й інших галузей.