Міжнародний юридичний довідник Legal500 рекомендує «Василь Кісіль і Партнери»

07/04/2009

Міжнародний довідник Legal500, який щорічно надає рекомендації провідним юридичним фірмам, відзначає експертизу «Василь Кісіль і Партнери» в банківській і фінансовій практиці, а також в практиці корпоративного права / злиттів і поглинань, інтелектуальної власності, нерухомості й будівництва, оподаткування.

Legal500 надає рекомендації юридичним фірмам, ґрунтуючись на результатах численних інтерв'ю з клієнтами - споживачами послуг ЮФ, а також із провідними гравцями на ринку юридичних послуг.

Так банківська й фінансова практика «Василь Кісіль і Партнери», очолювана Денисом Лисенком, одержала високі рекомендації «за блискуче знання українського права й місцевої специфіки».

Команда корпоративного права / злиттів і поглинань була відзначена за «експертні консультації, що надаються вчасно та відповідають специфічним вимогам клієнтів». Клієнти відзначили професійні якості партнера Дениса Лисенка й старшого юриста Марії Ніжнік.

Олексій Філатов, який очолює практику інтелектуальної власності з «чудовою якістю роботи й рівнем наданих послуг», був названий «надзвичайно відповідальним і ініціативним».

Партнери Олександр Хоменко та Олег Альошин рекомендовані за «якісне й надійне надання послуг» і «широкі ділові зв'язки» у галузі нерухомості й будівництва.

Також, була відзначена надзвичайно висока репутація фірми в розв’язанні податкових спорів.