Старший юрист ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Наталія Микольська розкриває тему укладення договорів франчайзингу на міжнародній виставці з франчайзингу

18/11/2008

11-14 листопада в столичному виставочному центрі "КиївЕкспоПлаза" відбулася 4-та міжнародна спеціалізована виставка "Франчайзинг 2008", організатором якої виступила консалтингова компанія “ТРІАРХ”.

Старший юрист ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Наталія Микольська, яка має значний досвід в галузі дистрибуції, агентських договорів та франчайзингу, була запрошена організаторами виступити з презентацією на тему «Погодження договорів франчайзингу: чи можливий компроміс?» під час конференції "Франчайзинг очима практиків", що проходила в рамках даної виставки 12 листопада. 

У своїй презентації Наталія Микольська зробила загальний огляд законодавства України в сфері франчайзингу, висвітила основні етапи переговорного процесу щодо укладення договорів франчайзингу, приділивши окрему увагу питанням основних принципових положень договору, положення сторін. Окрім того, в презентації особливо увагу було звернено на особливості погодження і укладення договорів міжнародного фрачайзингу.

Презентація пані Микольської викликала значний інтерес в учасників конференції – представників українських та іноземних промислових франчайзорів, українських франчайзі та компаній, які збираються розвивати свій бізнес через франчайзингові мережі.