Олег Макаров - лідер рейтингу «ТОП-100. Кращі топ-менеджери України» серед керівників юридичних компаній

03/06/2009

Рейтинг «ТОП-100. Кращі топ-менеджери України», що складається щотижневиком "Інвестгазета", ґрунтується на анкетуванні керівників компаній у двадцятьох різних сегментах ринку. Таким чином, топ-менеджери оцінюють один одного по трьох критеріях: особистісна ефективність (репутація, авторитет, уміння формувати позитивний імідж підприємства), корпоративна ефективність (чітка стратегія розвитку підприємства, ефективна кадрова й соціальна політика) і, нарешті, успішність очолюваного підприємства (позитивна динаміка розвитку, залучення інвестицій, освоєння нових ринків).

У вступному слові головний редактор видання Василь Поворозник зазначив: «Переможці нашого рейтингу з гідністю зустрічають виклики долі, і підтвердження тому – висока оцінка їхньої діяльності колегами й конкурентами. Відмічу, що багато хто з них особливе місце відводять командам, з якими вони працюють».

Керуючий партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Олег Макаров зайняв почесне друге місце у двадцятці лідерів серед юридичних компаній. Пан Макаров був відзначений за високий професіоналізм і за своє, недавно представлене в Україні й за кордоном, ноу-хау - систему координат юридичного бізнесу.