«Василь Кісіль і Партнери» посідає провідні позиції рейтингу The Legal 500 2017

13/04/2017

The Legal 500, одне із найавторитетніших міжнародних юридичних видань, оприлюднило результати свого останнього дослідження. Згідно з рейтингом, сім практик «Василь Кісіль і Партнери» отримали високе визнання в рейтингу у 2017 році.

Практики вирішення спорів, нерухомості та будівництва, а також податкового права названі найкращими (Tier 1). Видання відзначає керівника практики нерухомості та будівництва Олександра Бородкіна за його здатність «віднайти найкраще рішення». Андрій Стельмащук, керівник практики податкового права, як стверджує клієнт, «розглядає справу під різними кутами і приймає виважені рішення». Олег Альошин, керівник практики міжнародного арбітражу, отримав високі рекомендації за представництво українських бізнесменів в спорі на 2 млрд. дол. США в Високому суді Лондона.

Практика корпоративного права/злиттів та поглинань та її лідери Володимир Ігонін, Олександр Бородкін та Анна Сісецька і були рекомендовані рейтингом.

Високі позиції у дослідженні посіла практика банківського та фінансового права та ринків капіталу, а також Анна Сісецька та Олександр Бородкін, які очолюють цей напрямок у ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».

Партнери Олександр Бородкін та Олег Альошин рекомендовані за роботу над проектами у сфері відновлювальної енергетики та нафтогазовій промисловості.

Практика інтелектуальної власності та її керівник Владислав Подоляк відзначений редакцією за консультування компанії-розробника ІТ з питань захисту прав на програмне забезпечення.

Понад 15 років поспіль The Legal 500 визнає «Василь Кісіль і Партнери» одним з лідерів українського ринку юридичних послуг. Видання проводить дослідження протягом 28 років у понад ніж 100 країнах світу.