Василь Кісіль і Партнери - юридичний радник PHARMAGATE з питань придбання нового офісу

03/06/2019

Весною 2019 року київський офіс PHARMAGATE змінив місце розташування та облаштувалися в Jack House, сучасному комплексі бізнес класу в центрі Києва, щоб бути ближче до своїх клієнтів і розвивати діяльність в інноваційно обладнаному просторі.

Фірма Василь Кісіль і Партнери виступила юридичним радником PHARMAGATE з усіх питань, пов'язаних з придбанням нового офісу, починаючи з вибору об'єкта інвестування на етапі будівництва й закінчуючи оформленням прав власності на нього. До прийняття рішення про вибір розміщення, юристи фірми провели юридичну перевірку декількох об'єктів будівництва, продавців, забудовників, земельних ділянок, що забудовуються, пов'язаних з ними спорів, обтяжень, пропонованих схем фінансування будівництва, зокрема, шляхом купівлі майнових прав та купівлі цільових облігацій у венчурного фонду, і визначили пов'язані з ними юридичні ризики. Юристи супроводжували переговори з представниками забудовника та продавця, взяли активну участь у підготовці необхідних договорів з урахуванням інтересів й очікувань клієнта, звичайної ділової практики й вимог законодавства до таких домовленостей.

Супровід здійснювала команда юристів Василь Кісіль і Партнери в складі партнера Олександра Бородкіна та юриста Романа Рябенка.

PHARMAGATE, міжнародна компанія з офісами у 12 країнах Співдружності Незалежних Держав, а також у Лондоні, допомагає компаніям розвивати бізнес, надаючи комплекс послуг, які дозволяють їм управляти кожною стадією процесу від розробки до виведення продукції на цікаву для них територію, включаючи розробку регуляторної та клінічної стратегії, підготовку, управління процесом реєстрації, схвалення для медичного застосування, оцінку відповідності, сертифікацію, виведення продукції на ринок і її підтримку.