«Василь Кісіль і Партнери» оголошують про приєднання Адвокатського об’єднання «Назар Кульчицький та партнери»

19/09/2019

«Василь Кісіль і Партнери» раді повідомити про приєднання адвокатів та юристів Адвокатського об’єднання «Назар Кульчицький та партнери». Назар Кульчицький очолюватиме практики кримінального права, представництва у Європейському суді з прав людини та захисту персональних даних. 

Назар практикує у сфері кримінального права, а також представництва у Європейському суді з прав людини. З 2013 року - Голова АО «Назар Кульчицький та партнери». У 2012-2013 рр. був Урядовим Уповноваженим у справах Європейського суду з прав людини, представником України. За час роботи підготував позицію держави у більш ніж 500 справах у Європейському суді з прав людини, зокрема, представляв Україну під час усних слухань у справах «Луценко проти України», «Тимошенко проти України» та «Олександр Волков проти України». У 2007 – 2012 рр. Назар був керівником Секретаріату Урядового Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини. 

Разом із Назаром Кульчицьким до «Василь Кісіль і Партнери» приєднуються Андріана Кульчицька, Маркіян Бем, Анастасія Некрасова, Оксана Кравченко та Марко Головач.  

Андрій Стельмащук, керуючий партнер «Василь Кісіль і Партнери», прокоментував: «Ми раді вітати нового партнера, Назара Кульчицького та його команду. Професійний досвід Назара дасть поштовх до розвитку практик кримінального права, прецедентного права ЄСПЛ та практики захисту персональних даних, а також дозволить ще вище підняти планку якості наших послуг». 

Назар Кульчицький зазначив: «Ми цінуємо високі стандарти, бездоганну репутацію та 27-річну історію «Василь Кісіль і Партнери». Впевнений, що синергія наших знань, практик та досвіду стане успішною для правового захисту клієнтів».