Василь Кісіль і Партнери посідають найвищі місця рейтингу The Legal 500 за 2020 рік у 11 сферах права

15/04/2020

Авторитетний міжнародний рейтинг The Legal 500 оприлюднив результати дослідження за 2020 рік. Василь Кісіль і Партнери отримали визнання як найкраща юридична фірма у таких сферах права як вирішення спорів, праця і зайнятість, приватні клієнти, нерухомість та будівництво. Високі сходинки рейтингу посіли такі практики як оподаткування, кримінальне право, банківське та фінансове право, корпоративне право / злиття та поглинання, конкурентне право та інтелектуальна власність.

Практика вирішення спорів, як зазначає The Legal 500, фірма є «клієнтоорієнтованою, має західний підхід до ведення справ та глибинну експертизу у транскордонних питаннях». Найвищі рекомендації рейтингу отримали партнери Андрій Стельмащук за досвід у сфері податкових спорів та кримінального права, Олег Альошин за досягнення у сфері міжнародного арбітражу. Також відзначений Олег Качмар, який має значний досвід у національному судовому процесі.

Практика нерухомості і будівництва дев’ять років поспіль займає перше місце дослідження разом із її керівником Олександром Бородкіним. Клієнти високо цінують «досвід та бажання почути клієнта, щоб запропонувати найкраще ріщення».

Команда праці та зайнятості на чолі із партнеркою Оксаною Войнаровською отримує найвищі рекомендації рейтингу за «виняткову експертизу». Радниця Валерія Савчук названа «юристкою наступного покоління», а старший юрист Олександр Мельник – «зіркою, що сходить».

Найкращою визнана практика приватних клієнтів, яка поєднує досвід сімейного та спадкового права, українського та міжнародного структурування податків. Оксану Войнаровську клієнти називають «топ професіоналом в Україні, яка має надзвичайно високу репутацію». Також дослідники відзначають Олександра Бородкіна, який є співголовою практики.  

Практика банківського і фінансового права та ринків капіталу, очолювана Олександром Бородкіним та Анною Сісецькою, отримала рекомендації The Legal 500 як така, що «чудово розуміє потреби клієнтів та реалізовує їх на найвищому рівні».

Команда корпоративного права/злиттів і поглинань є «дуже відповідальною, з високою експертизою та бізнес-орієнтованими рішеннями», зазначає видання. Рекомендації  отримали керівник практики Володимир Ігонін, Олександр Бородкін та Анна Сісецька.

Високі сходинки рейтингу посіла практика антимонопольного права та її керівниця Анна Сісецька за значний досвід у сфері розслідувань зловживань монопольним становищем та узгоджених дій, а також щодо узгодження економічних концентрацій.

Практика енергетики традиційно посідає топові місця The Legal 500. Також видання рекомендує Олега Альошина, який очолює напрямок нафти і газу та керівника практики альтернативної енергетики Олександра Бородкіна.

Високі рекомендації рейтингу отримала практика інтелектуальної власності на чолі із Іларіоном Томаровим. Клієнти говорять: «це чудова фірма із досвідченими юристами, які завжди готові допомогти».

Команда податкового права разом із її керівником Андрієм Стельмащуком та радницею Тетяною Бережною отримують високі оцінки дослідників: «Василь Кісіль і Партнери мають ресурси, досвід та глибину знань, необхідні для надання найвищого рівня послуг у сфері оподаткування».

Практика кримінального права, яка “відома завдяки своїм високим етичним стандартам та досвіду, який включає захист прав людини” входить до переліку найкращих в Україні.

The Legal 500 – це одне із найбільш авторитетних міжнародних юридичних видань, яке проводить дослідження протягом 30 років у понад ніж 100 країнах світу.