ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» виступила юридичним радником у міжнародному проекті зі скорочення штату в датській інтернет компанії

07/06/2016

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» виступила юридичним радником у міжнародному трудовому проекті під загальним керівництвом американської юридичної фірми, яка спеціалізується на трудових питаннях. Проект полягав у ефективній реалізації скорочення штату, в тому числі розірванні договорів про надання послуг з приватними підприємцями, які надавали ІТ-послуги.

Юристи ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» надали американським колегам висококваліфіковані консультації, розробили необхідні документи для припинення трудових відносин з працівниками та розірвання сервісних договорів з ІТ-спеціалістами. Залучення команди ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» на чолі із партнером Оксаною Войнаровською та співпраця із низкою міжнародних компаній дозволили досягнути бажаного результату для клієнта.

«На сьогоднішній день, на жаль для нашої країни, деякі іноземні компанії продовжують скорочувати свою присутність на ринку України. Ми, як юристи, які мають потужну трудову практику, спостерігаючи зростання попиту на відповідну послугу, вимушені констатувати цей факт», - зазначила Оксана Войнаровська, партнер, керівник практики праці та зайнятості ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».