«Василь Кісіль і Партнери» - юридичний радник «Епіцентру» щодо придбання «Альта Центру»

30/08/2016

«Епіцентр К» придбав будівлі «Альта Центру» (м.Київ, Петрівка), тим самим припинилася діяльність «Альта Центру» як торгівельного комплексу. Очевидно, покупець використає будівлі і ділянки, що звільнилися, для будівництва власного гіпермаркету.

ЮФ «Василь Кісіль та Партнери» виступила юридичним радником «Епіцентр К». Зокрема, юристи ВКП здійснювали структурування угоди, в тому числі надавали консультації щодо порядку розрахунків і забезпечення зобов’язань сторін, підготували всі необхідні попередні і основні договори на придбання нерухомості, договори про забезпечення платежів та інші документи по угоді і взяли участь у переговорах щодо їх укладення. Крім того, команда «Василь Кісіль і Партнери» підготувала рекомендації щодо припинення господарської діяльності «Альта Центру», переукладення договорів оренди земельних ділянок, а також щодо дотримання антимонопольного законодавства під час укладення угод тощо.

Юридичний супровід проекту здійснювала команда ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» у складі партнера Олександра Бородкіна, радника Анни Сісецької та юриста Миколи Бойчука.

ТОВ «Епіцентр К» - оператор найбільшої мережі будівельно-господарських гіпермаркетів і лідер з роздрібної торгівлі DIY-ринку в Україні.