«Василь Кісіль і Партнери» - незмінний лідер рейтингу юридичних фірм Chambers Europe 2009

30/04/2009

За результатами щорічного дослідження Chambers Europe 2009, «Василь Кісіль і Партнери» традиційно займає провідні позиції рейтингу кращих юридичних фірм в Україні.

Судова практика фірми займає найвище місце у рейтингу у зв’язку із “фантастичними досягненнями у судах". Практика, яку очолює партнер Олексій Філатов, займається судовими та арбітражними справами як в Україні, так і за кордоном. Окремо відзначені останні судові спори під супроводом «Василь Кісіль і Партнери» - представництво інтересів клієнта у содовому позові проти компанії First Ukrainian Development, представництво інтересів компанії Eurosport з питань інтелектуальної власності.
Керуючий партнер Олег Макаров отримав професійне визнання за видатні досягнення у судовій практиці, представляючи у 2008 році інтереси компанії «Біофарма» у судовому позові проти Міністерства охорони здоров’я України.
Відомий судовий юрист Вадим Беляневич, радник «Василь Кісіль і Партнери», окрім практичної діяльності у судах, був відмічений і як автор численних публікацій в залузі юриспруденції.

Самі високі рекомендації отримала практика нерухомості і будівництва, яка «здатна подолати самий широкий спектр робіт, супроводжуючи будь-який будівельний проект від старту і до самого фінішу». Відзначено досвід фірми щодо супроводу проектів з житлової та комерційної нерухомості, включаючи будівництво готелів та професійні навички в інфраструктурних та сільськогосподарських проектах. Серед останніх досягнень – консультування компаній Seven Hills та Globus Asset Management з питань будівництва об’єктів нерухомості. Партнер Олександр Хоменко рекомендований виданням як провідний юрист за значний досвід в галузі нерухомості та будівництва.

Практика корпоративного права традиційно займає провідні позиції рейтинга. «Ця українська команда здатна супроводжувати міжнародні угоди надзвичайної складності, відповідаючи при цьому західним стандартам надання послуг». Крім досягнень практики в галузі корпоративного та комерційного права, відмічені заслуги в області M&A, нерухомості та судової практики.Старший партнер фірми Василь Іванович Кисіль відзначений на свій безперечний авторитет та репутацію на українському юридичному ринку.

Chambers Europe надає рейтингову оцінку та рекомендації юридичним компаніям Європи, аналізуючи їх потенціал правових знань, професійну компетентність, обізнаність в комерційних питаннях, старанність і виконання зобов'язань перед клієнтами на національному та регіональному рівні. Основою для рейтингу є численні поглиблені інтерв'ю з клієнтами, які оцінюють репутацію та компетентність європейських фахівців з правових аспектів бізнесу.