Наталія Доценко-Білоус, адвокат ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", - учасник Інтернет-конференції на Ліга.net

12/03/2009

12 березня 2009 року на порталі ЛІГА.net відбулася Інтернет-конференція за участі Наталії Доценко-Білоус, старшого юриста ЮФ "Василь Кісіль і Партнери".

Н. Доценко-Білоус визнана кращим юристом у сфері нерухомості за результатами дослідження "Кращий юрист. Вибір клієнта 2008", є сертифікованим Державною комісією з коштовних паперів і фондового ринку фахівцем з керування активами та  торгівлі цінними паперами.

Професійне досягнення пані Доценко-Білоус - розробка й впровадження схем фінансування будівництва з використанням цільових облігацій, дисконтних облігацій, заставних, опціонів, житлово-будівельних кооперативів, інфраструктурних облігацій, комбінованих варіантів; наукова діяльність.

У ході Інтернет-конференції, на якій Наталя виступала експертом, були порушені питання фінансування будівництва в 2009 році: дефолти, механізми й гарантії; ризики й можливості фінансово-кредитних механізмів у будівництві крізь призму Закону від 18.12.2008 № 692-VI; дефолти емітентів цільових облігацій: що робити забудовникові і як інвесторові не втратити проінвестовану нерухомість.