«Василь Кісіль і Партнери» отримала високі рекомендації Chambers Global 2016

17/03/2016

Згідно з авторитетним міжнародним виданням Chambers Global 2016, ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» - лідер серед українських юридичних фірм у сфері вирішення спорів. Також високі рекомендації отримала практика корпоративного права та злиттів і поглинань.

Практика вирішення спорів посіла найвищу сходинку рейтингу (група №1). Олег Макаров, партнер «Василь Кісіль і Партнери», має надзвичайний авторитет у судовій практиці. «Не багато юристів в Україні можуть похвалитися таким значним досвідом», - говорять клієнти про О.Макарова.

Високу оцінку видання отримав Андрій Стельмащук, керуючий партнер «Василь Кісіль і Партнери». Chambers Global відзначає досвід пана Стельмащука в сфері вирішення податкових спорів, а також у кримінальних справах (white-collar crime): «він має надзвичайно високий рівень юридичної грамотності, а також знань про судовий процес».

Високі рекомендації за результатами дослідження отримала практика корпоративного права та злиттів і поглинань. Василь Іванович Кисіль, старший партнер фірми, визнаний професіоналом найвищого рівня, авторитет якого є беззаперечним для всієї юридичної спільноти в Україні.

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» вже понад 10 років поспіль отримує високу оцінку професійної діяльності від одного із самих відомих та авторитетних видань в галузі юриспруденції Chambers Global.