АО "ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» - учасник 12-ї щорічної конференції в сфері конкурентного права

24/09/2008

19-20 вересня 2008 року, Ф’єзоль (Італія). Старший юрист практики антимонопольного і конкурентного права ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Марія Ніжнік взяла участь у 12-й щорічній конференції в сфері конкурентного права, організованій Комітетом конкурентного права при Міжнародній Асоціації Юристів, а також за підтримки Європейського Регіонального Форуму Міжнародної Асоціації Юристів.

Щорічні конференції Міжнародної асоціації юристів у сфері конкурентного права вже давно зарекомендували себе як масштабні заходи, що збирають представників провідних юридичних фірм, корпоративних юристів великих міжнародних компаній, представників антимонопольних органів різних юрисдикцій та Єврокомісії.

У рамках конференції делегати більш ніж з 20 країн отримали можливість ознайомитися з основними тенденціями розвитку конкурентного права в країнах ЄС і США, обговорити актуальні проблеми застосування конкурентного права в сфері high-tech, обмінятися досвідом та пропозиціями.

Велична архітектура й мальовнича природа Тосканії сприяли теплому спілкуванню й встановленню партнерських ділових взаємин з професіоналами в сфері конкурентного права з інших країн.