Юристи АО «ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» - учасники міжнародної конференції з іноземних інвестицій у нерухомість в Європі

17/09/2008

17-19 вересня 2008 р. у Копенгагені (Данія) відбулася міжнародна конференція з іноземних інвестицій у нерухомість в Європі, організована Міжнародною асоціацією юристів (IBA).

Перед конференцією були проведені кілька тематичних робочих зустрічей, присвячених країнам Центральної й Східної Європи. Старший юрист Олександр Бородкін був у складі робочої групи від Росії і Україні, у рамках якої виступив з доповіддю «Іноземні інвестиції в житлову нерухомість в Україні».

Олександр Бородкін і Юлія Кирпа стали одними з близько 250 учасників конференції, серед яких були представники юридичних фірм, інвестиційних банків, фахівці в сфері нерухомості з більш ніж 45 країн світу. Особливий акцент був зроблений на Центральну і Східну Європу. Учасники обговорювали світову фінансову кризу, питання придбань, девелопмента, оподатковування, фінансування й продажу проектів для іноземних інвесторів у регіонах і по всій Європі тощо.

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» давно співробітничає з IBA, провідною міжнародною асоціацією адвокатів і практикуючих юристів. Зокрема, торік партнери ВКП взяли участь у щорічних зборах IBA у Сінгапурі.