ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» отримала міжнародне визнання в рамках Давоської премії «Комунікації для майбутнього»

09/03/2016

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» в рамках проекту корпоративної соціальної відповідальності «Відповідальне майбутнє» отримала міжнародне визнання у номінації «Цінності майбутнього» на Давоській премії «Комунікації для майбутнього». Вручення премій в рамках Всесвітнього комунікаційного форуму в Давосі відбувається сьомий рік поспіль.

Вперше в історії форуму Україна отримала визнання і здобула нагороди в чотирьох номінаціях.

Кульмінацією заходу став концерт класичної музики у виконанні Максима Шарпаря, обдарованого 13-річного піаніста з родини внутрішньо переміщених осіб з міста Єнакієве, та Богдани Півненко, скрипальки, Заслуженої артистки України.

«Якщо ми пригадаємо відомий вислів 60-х років «Make love, not war», то ми одразу розпізнаємо в ньому ключову ідею значного внеску України цьогоріч. Дійсно, це особливий креативний проект, який демонструє, що PR-фахівці та їхні ідеї часто можуть бути дуже ефективним інструментом вирішення соціальних проблем. Україна насправді зробила величезний крок уперед у сфері сучасних PR-технологій, та її представники цілком заслужено отримали визнання міжнародного журі в Давосі», – зазначив голова міжнародного журі Максим Бехар.

«Наш проект пов’язаний з вічними цінностями. Класична музика у виконанні молодих українських талантів стирає кордони і конфлікти між країнами. Надзвичайно важливо, щоб сьогодні Україна звучала мирно на міжнародній арені, і бізнес докладає неабияких зусиль для цього», – відмітила Клавдія Шевелюк, виконавчий директор ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» та співзасновниця громадської організації «Центр культурних ініціатив «Відповідальне майбутнє»