Старший партнер і радник ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" - єдині адвокати від України, які отримали визнання в рамках міжнародного дослідження "Хто є хто серед адвокатів для бізнесу 2008" в сфері корпоративного управління і арбітражу

26/06/2008

Професор Василь Іванович Кисіль та доктор Тетяна Сліпачук стали єдиними представниками від України, що зайняли провідні позиції в своїх практиках, корпоративного управління (Кисіль) та арбітражу (Сліпачук) згідно з престижним міжнародним виданням "The International Who's Who of Business Lawyers" (видавництво Who's Who Legal).

Кращі адвокати визначалися на основі численних незалежних рекомендацій клієнтів та колег. "The International Who's Who of Business Lawyers" проводить оцінку визнаних спеціалістів-практиків в різних сферах юриспруденції з 1997 року і вважається одним з найоб'єктивніших незалежних досліджень.

В 2008 році "The International Who's Who of Business Lawyers" разом з International Bar Association і ABA Section of International Law назвали більше 8 тисяч найвидатніших юристів в 29 різних сферах із 121 країни.