ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» розпочинає співпрацю із HRFORUM

04/04/2017

Юридична фірма «Василь Кисіль і Партнери» та Асоціація професіоналів з управління персоналом HRFORUM розпочали партнерство, метою якого є підтримка професійної HR-спільноти в Україні з питань трудового та господарського права.

«Визнаний авторитет юристів «Василь Кісіль і Партнери» та значна експертиза партнерів фірми у сфері трудового права, контрактних відносин між роботодавцем і працівником, у податковій практиці, у питаннях фондів оплати праці, допоможуть своєчасно надавати рекомендації членам Асоціації на найвищому рівні та коментувати зміни в українському законодавстві – це той важливий внесок, який ми очікуємо від нашого нового партнера», - розповів Дмитро Козлов, виконавчий директор Асоціації HRFORUM.

«Ми вже тривалий час підтримуємо професійну HR-спільноту у форматі HR-клубу для наших клієнтів. У партнерстві з Асоціацією HRFORUM ми бачимо можливість поділитися нашими знаннями та досвідом зі значно ширшою аудиторією. Не менш важливою є для нас можливість першими отримувати інформацію про досвід учасників Асоціаціі - провідних HRDs та HRMs українських та мультинаціональних компаній та запобігати виникненню правових ризиків для їхнього бізнесу», - зазначила Оксана Войнаровська, партнер, керівник практик «Праця та зайнятість» та «Приватні клієнти» ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» протягом десяти років поспіль отримує визнання провідних українських та міжнародних рейтингових видань у сфері праці та зайнятості. Міжнародні дослідження ринку Who’s Who Legal та Best Lawyers протягом 2009-2016 років рекомендують Оксану Войнаровську як кращого юриста України з питань управління трудовими ресурсами та зайнятості. Women in Business Law від Expert Guides визнає Оксану провідним експертом у сфері праці та зайнятості у 2015-2016 рр. Видання Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients протягом 2008-2016 рр. називає пані Войнаровську юристом №1 в Україні з питань трудового права.