«Василь Кісіль і Партнери» займає провідну позицію у рейтингу PLC Which Lawyer? 2009

12/05/2009

«Василь Кісіль і Партнери» займає провідну позицію в рейтингу міжнародного дослідницького проекту PLC Which Lawyer? 2009.

Відповідно до дослідження PLC, значно посилили свої позиції у рейтингу такі практики фірми як банківська та фінансова, ринків капіталу, конкуренції та антимонопольного права. Партнер Денис Лисенко, керівник цих практик, отримав високі рекомендації у зв’язку із консультуванням кредиторів та позичальникам з питань проектного фінансування, супроводженням угод по боргових зобов’язаннях та сек’юритизації. Окремо, був відзначений значний досвід пана Лисенка в області антимонопольного і конкурентного права, включаючи співпрацю з Європейською Комісією та Антимонопольним Комітетом України.

За результатами дослідження в галузі нерухомості та будівництва, експертиза «Василь Кісіль і Партнери» є однією із самих сильних на українському ринку. Партнер Олександр Хоменко відзначений за виключну компетенцію та досвід роботи в галузі нерухомості та будівництва.

Практика корпоративного права / злиттів та поглинань зайняла високі позиції рейтингу за консультування з корпоративних питань та з питань реструктуризації, а також комплексний супровід транскордонних M&A угод. Старший партнер фірми, Василь Іванович Кисіль, високо рекомендований за надання консультацій іноземним фірмам з питань інвестування та специфіки ведення бізнесу в Україні. Олексій Філатов, партнер фірми, отримав професійне визнання за широкий спектр знань та навичок у M&A трансакціях. Крім того, був відзначений високий рівень компетенції пана Філатова з питань інтелектуальної власності, конкуренції та арбітражу.

Традиційно, «Василь Кісіль і Партнери» є лідером у судовій практиці. Надзвичайно високі рекомендації за визначний досвід ведення судових справ отримав Олег Макаров, керуючий партнер. Олексій Філатов, керівник даної практики та Вадим Беляневич, радник, відмічені рейтингом за значний досвід супроводження у судах комерційних спорів.

Другий рік поспіль високі рекомендації отримує практика праці та зайнятості. Старшого юриста Оксану Войнаровську названо кращим юристом у галузі за надання консультацій по індивідуальних та колективних трудових угодах, з питань звільнення або скорочення персоналу, за підготовку трудових контрактів, а також значний досвід розв’язання трудових спорів у судах.

PLC Which Lawyer? готує рекомендації юридичним фірмам у країнах Європи, Азії та Америки і є одним із найбільш авторитетних рейтингових видань у світі. Рекомендації готуються на основі якісних інтерв’ю із клієнтами та представниками юридичних фірм.