"Василь Кісіль і Партнери" – член Американо-української бізнес-ради (USUBC)

24/06/2008

ВАШИНГТОН, ОКРУГ КОЛУМБІЯ – Виконавчий комітет Американо-української бізнес-ради (USUBC) від імені всіх членів радий повідомити про затвердження членства юридичної фірми "Василь Кісіль і Партнери" в USUBC. Фірма стала 85-м членом організації.

Більшість партнерів фірми розпочали юридичну практику в 1987 році, заклавши основу однієї з перших юридичних компаній в Україні.

В 1992 році вони вирішили об'єднати свій професійний досвід і зусилля і створили українську юридичну компанію, діяльність якої відповідала б міжнародним професійним і етичним стандартам надання юридичних послуг.

Фірма спеціалізується в питаннях, що вимагають прийняття ретельно зважених рішень, значного досвіду і безпосередньої особистої уваги з боку партнерів, що працюють із командою визнаних професіоналів. Компанія "Василь Кісіль і Партери" є однією з перших приватних юридичних компаній України, до числа клієнтів якої належить багато великих міжнародних компаній.

Партнери фірми: Василь Іванович Кисіль, старший партнер; Олег Анатолійович Макаров, керуючий партнер; Олег Юрійович Альошин; Олексій Валерійович Філатов; Олександр Анатолійович Хоменко і Денис Юрійович Лисенко.

"ВАСИЛЬ КІСІЛЬ І ПАРТНЕРИ" ТА УКРАЇНО-АМЕРИКАНСЬКА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ

Фірма "Василь Кісіль і Партнери" є афілійованим членом Україно-американської асоціації адвокатів (UABA), заснованої в США. UABA – член USUBC. Ендрю Підгірскі – голова Ради керуючих UABA і член виконавчого комітету USUBC.

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ КОМПАНІЇ "ВАСИЛЬ КІСІЛЬ І ПАРТНЕРИ"

Компанія "Василь Кісіль і Партнери" (ВКП) надає комплексні юридичні послуги клієнтам в Україні і за кордоном, а також юридичні консультації приватним клієнтам.

До галузей спеціалізації ВКП належать сільське господарство і харчова промисловість, фінансові установи, хімічна промисловість, сировинна промисловість, готельно-розважальний бізнес, страхування, ЗМІ, нафтогазова промисловість, фармацевтика, нерухомість і будівництво, суднобудування, сталеливарна промисловість, телекомунікації і транспорт.

Основні галузі юридичної практики:

Конкурентне і антимонопольне право
Банківське і фінансове право
Корпоративне право і злиття та поглинання
Вирішення спорів
Енергетика і природні ресурси
Інтелектуальна власність
Міжнародна торгівля
Трудове право і зайнятість
Нерухомість
Податкове право

Докладнішу інформацію можна знайти на сайті компанії "Василь Кісіль і Партнери": http://www.kіsіlandpartners.com/en.

"Американо-українська бізнес-рада (USUBC) радіє приєднанню компанії "Василь Кісіль і Партнери" до стрімко зростаючого числа членів організації", – відзначив Морган Уїльямс (SіgmaBleyzer), Президент USUBC.

НА СЬОГОДНІ КІЛЬКІСТЬ ЧЛЕНІВ USUBC СТАНОВИТЬ ВІСІМДЕСЯТ П'ЯТЬ

Компанія "Василь Кісіль і Партнери" стала 85-м членом організації USUBC, 33-м новим членом за 2008 рік і 63-м новим членом починаючи з січня 2007 року. Кількість членів USUBC зросла майже в чотири рази за останні півтора року від 22 у січні 2007 року до 85 на червень 2008 року. Очікується, що ця цифра зросте до 100 протягом наступних двох-трьох місяців.

До числа нових членів, що приєдналися в 2008 році, також належать MaxWell USA, юридична фірма "Baker & McKenzіe", Dіpol Chemіcal Іnternatіonal,
MJA Asset Management, General Dynamіcs, Lockheed Martіn, Hallіburton,
юридична фірма "DLA Pіper", EPAM Systems, DHL Іnternatіonal Ukraіne, Aіr Tractor,
Іnc., юридична фірма "Магістр і Партнери", Ernst & Young, Umbra LLC., US PolyTech LLC,Vіsіon TV LLC, Crumpton Group, Amerіcan Express Bank, a Standard
Chartered group company, TNK-BP Commerce LLC, Rakotіs, Amerіcan
Councіls for Іnternatіonal Educatіon, Squіre, Sanders & Dempsey LLP,
Іnternatіonal Commerce Corporatіon, ІMTC-MEІ, Natіonwіde Equіpment
Company, Fіrst Іnternatіonal Resources, the Doheny Global Group, Foyіl
Securіtіes, KPMG, юридична фірма "Астерс", Solіd Team LLC і R & J Tradіng
Іnternatіonal (http://www.usubc.org/members.php.)

КАПІТАЛОВКЛАДЕННЯ В РОЗВИТОК БІЗНЕСУ СПРИЯЄ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ

Євроатлантична інтеграція України на сьогоднішній день має найважливіше значення для країни і реалізується завдяки приватним діловим колам України, Європи і Сполучених Штатів Америки.

"Прагнення України до євроатлантичної інтеграції і членства у світовому співтоваристві сильних, демократичних, незалежних, процвітаючих країн, орієнтованих на розвиток приватного сектора, буде здійснюватися головним чином завдяки наявному лідерству та інвестиціям з боку ділових кіл, а в подальшому, ймовірно, завдяки реальній підтримці політичних діячів та урядових лідерів", – відзначив у своїй статті, нещодавно опублікованій у журналі "Welcome to Ukraіne" Морган Уїльямс (SіgmaBleyzer), Президент USUBC.

"У той час як політичні діячі багатьох країн, у тому числі України, ведуть суперечки стосовно того, чи варто надавати Україні план дій по підготовці до членства в НАТО (MAP), а також щодо строків вступу України в Європейський Союз (якщо таке взагалі передбачається), українські і міжнародні ділові співтовариства набирають стрімкі обороти у своєму розвитку, демонструючи високі показники економічної та ділової інтеграції".

На думку М. Уїльямса, інтеграція здійснюється попри недостатню кількість нових реформ, проведених урядом, і високий рівню політичної нестабільності, який спостерігається останні кілька років, що негативно вплинуло на ріст кількості робочих місць, ріст заробітної плати, розвиток сучасної ділової інфраструктури і поліпшення добробуту".