Анатолій Пашинський приєднується до управлінського складу Василь Кісіль і Партнери

02/07/2021

Рішенням партнерських зборів Василь Кісіль і Партнери старший юрист Анатолій Пашинський був прийнятий до складу радників фірми.

Анатолій спеціалізується на питаннях антикорупційного законодавства з 2015 року, поєднуючи юридичну практику з роботою помічника депутата Київради та помічника- консультанта народного депутата України. Анатолій брав участь у написанні 15 законопроєктів ВРУ та 50 рішень Київської міської ради, є автором понад 30 статей у професійних виданнях. З 2019 року очолює практику Антикорупційних питань фірми.

Анатолій Пашинський зазначив: "Надзвичайно вдячний кожному з партнерів за довіру та підтримку. Також хочу подякувати всьому колективу Василь Кісіль і Партнери, який ще з університетської лави прийняв мене до команди та допоміг мені сформуватись не лише як професіоналу, а і як особистості. Я продовжу розвивати практику на основі тих цінностей, які заклав Василь Іванович Кисіль при створенні нашої компанії: високі етичні стандарти, принциповість у відстоюванні інтересів клієнта і безкомпромісний професіоналізм".