Тетяна Сліпачук – доповідач на тему «Сучасні проблеми та тенденції в сфері міжнародного арбітражу: про що необхідно знати кожному практикуючому юристу?» на осінній конференції міжнародного відділу Асоціації юристів штату Нью-Йорк (NYSBA)

21/09/2008

17-20 вересня 2008 року у Стокгольмі (Швеція) відбулася осіння конференція міжнародного відділу Асоціації юристів штату Нью-Йорк «Глобалізація – чи реальна гармонізація законів?».

NYSBA – офіційна організація юристів штату Нью-Йорк, що нараховує понад 72 000 членів та є найбільшим добровільним об’єднанням юристів у Сполучених Штатах Америки. Відділ міжнародного права є одним з найдинамічніших в Асоціації юристів штату Нью-Йорк. В його склад входить понад 2 000 членів, котрі знаходяться в Сполучених Штатах Америки та інших закордонних країнах та мають голів представництв у багатьох містах світу. Членами організації переважно є професійні юристи найбільших міжнародних юридичних фірм та корпорацій, що мають глобальну присутність.

Цього року у конференції взяли участь 300 осіб, серед яких були широко відомі та авторитетні у галузі професіоналів провідні міжнародні юристи, вчені та державні діячі з США, Швеції, Франції, Великої Британії та багатьох інших країн.

Тетяна Сліпачук, керівник департаменту арбітражу ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», виступила з доповіддю на тему «Сучасні проблеми та тенденції в сфері міжнародного арбітражу: про що необхідно знати кожному практикуючому юристу?», яка була представлена для публічного обговорення в рамках секції конференції, присвяченої питанням судочинства та арбітражу. У роботі конференції також взяли участь представники юридичних фірм Chadbourne & Parke LLP (Нью-Йорк) і Mannheimer Swartling Advokatbyra (Гётеборг).