Партнер Тетяна Сліпачук і старший юрист ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Наталя Микольська виступили з доповіддю про узгодження договорів з міжнародними готельними операторами на щорічному міжнародному Форумі Hospitality Industry

19/02/2009

17 лютого відбувся традиційний щорічний Форум Hospitality Industry, основною метою якого є обговорення тенденцій розвитку готельного бізнесу в Україні.

У заході взяли участь провідні експерти в галузі, серед яких - представники Ради з питань туризму та курортів України, Координаційного бюро з питань підготовки до проведення Євро-2012 при Кабінеті Міністрів України, обласних міських рад, міжнародних готельних мереж, українських девелоперів, професійних об'єднань готельної індустрії.

Учасники Форуму обговорили питання перспектив розвитку готельного ринку України в контексті поточних змін у глобальній економіці, стану підготовки об'єктів до проведення ЄВРО-2012, особливостей входження в міжнародну мережу готелів, розвитку мережних готелів, ефективного керування готелями.

Тетяна Сліпачук, партнер і Наталя Микольська, старший юрист фірми «Василь Кісіль і Партнери» виступили з доповіддю на тему «Узгодження договорів з міжнародними готельними мережами: з точки зору юридичного радника». У доповіді, що привернула підвищену увагу учасників Форуму, юристи поділилися досвідом, отриманим при супроводі угод у готельній галузі й надали українським девелоперам ряд рекомендацій з роботи з міжнародними готельними мережами. Зокрема, доповідачі підкреслили важливість попередніх комерційних переговорів сторін по принципових питаннях готельного проекту й пов'язаних з ними дій (визначення мети проекту, вивчення ринку та юридичний аудит проекту, підписання протоколу про наміри). Була підкреслена важливість залучення юридичних радників до переговірного процесу й укладення договірних документів, виділені основні питання, по яких правова експертиза має принципове значення.