Оксана Войнаровська та Валерія Савчук стали членами робочої групи з доопрацювання проекту Трудового кодексу

23/03/2016

Оксана Войнаровська, партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» та Валерія Савчук, юрист, увійшли до робочої групи з доопрацювання проекту Трудового кодексу до другого читання. Робочу групу створено при Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення. 

Оксана Войнаровська, керівник практики праці та зайнятості, має значний практичний досвід в галузі трудового законодавства, включаючи трудові договори для топ менеджменту, юридичний супровід процесу звільнення та скорочення персоналу, підготовку та узгодження колективних трудових договорів та ін. Протягом багатьох років пані Войнаровська спеціалізується на узгодженні міжнародних корпоративних стандартів у трудових правовідносинах з часто досить складними та заплутаними вимогами українського законодавства та представляє інтереси клієнтів у суді в рамках трудових спорів. 

Пані Войнаровська є ексклюзивним представником України у Ius Laboris, найбільшому світовому альянсі провідних юридичних фірм у сфері трудового права, який об’єднує представників з-понад 50 країн світу. Також, Оксана є заступником Голови Комітету з трудового права Асоціації правників України (АПУ). 

Авторитет Оксани Войнаровської визнаний відомими міжнародними та українськими рейтинговими виданнями Who’s Who Legal, Chambers Europe, Best Lawyers, Ukrainian Law Firms. У 2016 році Оксану було названо однією із найвпливовіших жінок у юридичному бізнесі згідно дослідження Ukrainian Women in Law, проведеного «Юридичною Газетою». 

Валерія Савчук, юрист практики праці та зайнятості «Василь Кісіль і Партнери» спеціалізується на питаннях трудового права як конфліктного (вирішення трудових спорів, пов’язаних зі звільненням та скороченням персоналу), так і неконфліктного характеру (укладення трудових договорів з топ-менеджерами, працевлаштування іноземних громадян) тощо. Валерія є членом правління HR комітету Європейської бізнес асоціації, а також членом ради Комітету з трудового права АПУ. 

«Сьогодні на порядку денному гостро стоїть питання гармонізації українського законодавства із європейським та прийняття Трудового кодексу України, після 14 років очікування. Ми готові докласти всіх зусиль задля того, аби українське трудове законодавство містило кращі міжнародні стандарти трудових правовідносин та було прозорим і зрозумілим для іноземних інвесторів в Україні», - зазначила Оксана Войнаровська.