Олександр Мамуня – доповідач на міжнародній конференції для студентів-правників з питань права інтелектуальної власності

30/03/2009

26-27 березня 2009 року в м. Харкові в Національній юридичній академії України ім. Я. Мудрого Європейська асоціація студентів права ELSA, у рамках міжнародної цільової програми, провела першу Міжнародну конференцію студентів-правників за участю спеціалістів на тему "Актуальні проблеми захисту прав інтелектуальної власності: теорія та практика”.

Головною метою даного заходу є залучення молоді та спеціалістів до обговорення актуальних проблем захисту прав інтелектуальної власності; вивчення практики у даній сфері; розробка та вдосконалення механізмів реального застосування законодавства у сфері інтелектуальної власності.

Формат конференції передбачав доповіді та їх обговорення, дискусії за участю спеціалістів у сфері права інтелектуальної власності - фахівців із Міжнародних інституцій, Державного департаменту інтелектуальної власності, провідних ВНЗ України, юристів-практиків.

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» на конференції представляв старший юрист практики інтелектуальної власності Олександр Мамуня. Олександр розповів студентам про конфлікт різнорідних об’єктів права інтелектуальної власності та розкрив поняття термінів «торгова марка» та «комерційне найменування».

Олександр Мамуня поділився враженнями від конференції та її учасників: "Подібні заходи – це важливий інструмент обміну цінним досвідом та новими ідеями в галузі права інтелектуальної власності. Адже вони не лише збирають одарованих студентів з усієї України та кращих практиків галузі, а й заохочують молодь до нових відкриттів і академічних звершень".